IMPORTANT! Poartă tot timpul în buzunar un pachețel de sare! Vezi aici de ce

Orice persoana poate experimenta la un moment dat senzatia de a avea o tensiune scazuta. Pe langa cei care se nasc cu tensiune mica sau care o mostenesc, pot exista si momente in care

tensiunea scade brusc. Este un lucru normal si se poate intampla oricui, oricat de sanatos ar fi. Acest lucru se poate intampla atunci cand ne ridicam brusc de la orizontala sau de pe scaun.

Acest aspect nu trebuie sa te ingrijoreze…. insa ce ne facem cand scaderea tensiunii intervine brusc, fara sa-i stim cauzele….

Printre simptomele tensiunii scazute amintim: ameteli, tulburari de echilibru, transpiratii excesive, senzatie de lesin, scaderea cantitatii de urina, dureri in dreptul inimii.

Scaderile bruste ale temperaturii pot duce la oscilatii ale tensiunii arteriale ceea ce se poate datora unei proaste irigari cu sange a anumitor organe interne precum creierul, rinichii si inima.

Tocmai de aceea am hotarat sa va dezvalui un mic secret care va poate scoate din incurcatura!

Apa cu sare poate redresa rapid tensiunea arteriala scazuta…..

Ai grija totusi sa nu exagerezi, deoarece excesul de sodiu este daunator pentru sanatate.

Tot ce trebuie sa faci este sa dizolvi o lingurita de sare intr-un pahar cu apa si bei solutia salina.

Asadar, daca stii ca esti hipotensiv sau chiar daca nu stii asta, ia mereu la tine un pachetel de sare ca sa corectezi tensiunea arteriala rapid in timpul caderilor bruste!