Bicarbonatul de sodiu te ajută să arăți mai tânără cu cel puțin 10 ani – Cum trebuie folosit

Utilizările bicarbonatului de sodiu pe care probabil nu le știai. Elimină transpirația. Puteți utiliza bicarbonatul de sodiu pentru a prepara acasă un deodorant natural. Vă va menține subrațul proaspăt timp de câteva ore.

Cum se prepară? Se amestecă câteva picături de ulei esențial (preferatul dumneavoastră) cu 4 linguri de bicarbonat de sodiu. Se aplică această combinație pe axile, pentru a îndepărta bacteriile – cauza principală a mirosului neplăcut.

Îndepărtează mirosul corpului. Se adaugă o ceașcă mică de bicarbonat de sodiu în cadă. Înmuiați-vă în ea timp de cel puțin 30 de minute. Neutralizează mirosurile și pielea grasă, luptând împotriva bacteriilor și acizilor.

Împrospătează respirația. Se adaugă o linguriță de bicarbonat de sodiu într-un pahar cu apă și se amestecă până se dizolvă. Faceți gargară cu acest amestec pentru a înlătura bacteriile, pentru a îndepărta respirația urât mirositoare și pentru a dezinfecta cavitatea bucală și gâtul. Repetați zilnic.

Păstrează părul sănătos și curat. Este posibil ca șamponul și balsamul pe care le folosiți să conțină substanțe chimice nocive pentru scalp și păr. O dată pe lună, folosiți bicarbonat de sodiu – veți menține echilibrul scalpului și veți avea un păr sănătos.

Mască pentru față cu bicarbonat de sodiu

Aveți nevoie de: bicarbonat de sodiu, oțet de mere, miere de albine, jumătate de lămâie.

Mod de preparare: Se adaugă o lingură de oțet de mere în jumătate de pahar de apă. Într-un alt recipient, se adaugă puțin bicarbonat de sodiu și încet, încet amestecul de apă și oțet. Se adaugă și sucul de la o jumătate de lămâie și se amestecă până se obține o compoziție omogenă.

Mod de utilizare: Se spală bine fața pentru a deschide porii și pentru a elimina resturile de machiaj. Utilizați apoi un prosop moale pentru a o usca. Se aplică masca uniform pe față și se lasă să acționeze timp de 5-10 minute. Se îndepărtează masca folosind apă caldă. La final, spălați-vă pe față folosind apă rece pentru a închide porii. Pielea dumneavoastră își va recâștiga strălucirea naturală și aspectul sănătos.

Cum se folosește bicarbonatul de sodiu pentru călcâie frumoase?

Aveți nevoie de: 3 linguri de bicarbonat de sodiu, 4 litri de apă.

Cum se prepară? Se adaugă bicarbonatul de sodiu în apa fierbinte și se înmoaie picioarele în soluția obținută preț de 20 minute.

Folosiți o piatră ponce pentru a exfolia pielea după cele 20 de minute. Se clătesc cu apă călduță și se șterg bine până se usucă. Puteți aplica apoi o cremă hidratantă.

Folosiți șosete de bumbac. Se recomandă ca acest procedeu să fie făcut înainte de culcare și să dormiți cu șosetele peste noapte. Se repetă acest tratament zilnic, timp de o săptămână.

Faceți pauză o zi și repetați pentru încă o săptămână.

Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentru ca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație!