4 alimente care te ajută să scapi de grăsimea de pe burtă

Nutritionistii britanici ne sfatuiesc sa includem patru alimente in dieta noastra, daca vrem sa scapam de grasimea din burta. In primul rand, ar trebui sa mananci alimente bogate in proteine.

1.TON: Expertii recomanda alegerea tonului, deoarece este foarte sarac in grasimi.

Tonul este acum foarte popular si condumat de culturisti si modele de fitness.

2. Oua: Nutritionistii au numit ouale al doilea cel mai important produs de slabit.

Va pot ajuta sa va simtiti plini si reduce pofta de mancare.

Potrivit studiului, persoanele care au mancat oua la micul dejun au putut pierde cu 65% mai mult in greutate decat persoanele care au consumat un mic dejun cu carbohidrati cu aceleasi calorii.

3. Fructe de padure: Al treilea lucru care trebuie inclus in dieta ta – fructele de padure.

Capsunile, zmeura si afinele sunt surse excelente de fibre, imbunatatesc digestia si ajuta la tranzitul intestinal.

4. Pepenele verde: Nutritionistii recomanda, de asemenea, consumul de pepene verde.

Este un aliment cu continut scazut de calorii, bogat in licopen.

Potrivit expertilor, aceasta substanta creste nivelul de arginina, un aminoacid care la randul sau imbunatateste capacitatea organismului de a arde grasimile.

Motivele pentru care este greu sa slabesti

Lipsa somnului: Lipsa somnului creste cu siguranta riscul de crestere in greutate. Privarea de somn perturba echilibrul hormonal – hormonii care regleaza pofta de mancare nu functioneaza corect. Ca urmare, o persoana este in mod constant flamanda.

Mananci mai mult decat crezi: Uneori oamenii iau o gustare chiar si atunci cand nu le este foame. Cel mai bun mod de a controla este un jurnal alimentar. Aceste date ar trebui sa fie insotite de note cu privire la puterea foamei in momentul consumului.

Sindromul ovarelor polichistice: Aproximativ una din cinci femei are aceasta boala. Sindromul provoaca infertilitate si supraponderalitate. In acelasi timp, 70% dintre femei nu suspecteaza prezenta sindromului. Medicii recomanda sa mancati sanatos, sa faceti miscare si sa faceti tot ce este necesar pentru a combate rezistenta la insulina, ceea ce creste riscul bolilor de inima si al diabetului de tip 2.