ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ despre Benone Sinulescu! SOȚIA LUI a anunțat chiar acum! NIMENI nu se aștepra la asta

După ce Benone Sinulescu a fost externat, în urmă cu o săptămână, din spitalul în care a stat timp de 14 zile, soția lui a oferit detalii despre starea de sănătate a artistului.

În ce stare se află, de fapt, Benone Sinulescu? Soția artistului: Îşi urmează tratamentul
Astfel, Elena Sinulescu mărturisește că artistul se simte bine, însă își urmează în continuare tratamentul.

„Starea lui e una bună. E pe calea cea bună! Mănâncă singur, se plimbă prin grădină, îşi urmează tratamentul”, a spus soția lui Benone Sinulescu pentru playtech.ro.

De asemenea, Elena Sinulescu a explicat că celebrul cântăreț își dorește să trăiască retras pentru o perioadă, deoarece se concentrează asupra sănătății lui.

„Vă pot asigura că nu şi-a pierdut vocea şi că îmi cântă des prin casă. Semn că nu şi-a pierdut nici vocea, nici apetitul pentru aşa ceva! Altfel, a decis să nu vorbească cu presa o vreme. Când va decide el că totul e în regulă, va reveni asupra acestei decizii. Dar numai atunci când va fi dispus să facă asta!”, a transmis Elena Sinulescu.

Informațiile transmise anterior de impresarul artistului
Amintim că impresarul artistului, Ionuț Pavel, a făcut la rândul lui câteva declarații despre starea lui Benone Sinulescu în urmă cu câteva zile.

„Știu că atunci când a plecat din spital a fost dus cu o salvare și nu putea să meargă. Acum sper, cine știe, a ajuns acasă, s-o simți mai bine, poate o reuși să și meargă. Doamne ajută! Din moment ce a fost băgat pe targă într-o ambulanță e clar că nu se putea deplasa, că probabil ar fi ieșit pe picioarele lui și ar fi fost luat de o mașină, nu dus acasă cu o ambulanță”, a spus Ionuț Pavel la Antena Stars.

Acesta a mai spus că starea de sănătate a lui Benone Sinulescu a început să degenereze în urmă cu un an și jumătate, subliniind că existau anumite semne care arătau că acesta are nevoie de consultul unui specialist și de o îngrijire medicală de specialitate.

„Starea artistului a început să degenereze în urmă cu un an și anumite semne spuneau că este nevoie urgentă de un consult al unui specialist și o îngrijire de specialitate. Rămas izolat pe perioada pandemie, Nea Beni nu a avut acces la specialistul care poate ar fi ajutat mult la recuperarea sa medicală”, explica Ionuț Pavel pentru România TV