M-am dat cu o felie de lămâie la subraț – Am avut un rezultat foarte bun – Merită încercat

Deodorantele si antiperspirantele din comert contin chimicale periculoase pentru santatate: parabeni, formaldehida, triclosan (mai ales in diferite tipuri de sapun antibacterian). Cel mai ingrijorator este

aluminiul, care favorizeaza aparitia cancerului mamar.

Producatorii au scos pe piata si deodorante fara aluminiu, insa acestea sunt in continuare pline de alte elemente toxice.

De aceea, va recomand sa alegeti un deodorant natural, pe care puteti sa il pre[arati foarte usor cu ajutorul retetelor de mai jos sau sa folositi o piatra de alaun.

Deodorant natural pe baza de bicarbonat de sodiu

Fie puteti sa amestecati un varf de lingurita de bicarbonat de sodiu cu putina apa, fara sa dizolvati, aplicand compusul la subrat, fie puteti adauga amidon de porumb. Combinati o parte de bicarbonat de sodiu cu sase parti de amidon de porumb si aplicati in fiecare dimineata pudra la subrat.

O felie de lamaie – antiperspirantul natural perfect

Acidul citric din lamai este un agent foarte eficient care distruge bacteriile ce emana mirosul neplacut de transpiratie. Puteti folosi cu incredere o felie de lamaie in fiecare dimineata nu doar la ceai, ci si la subrat. Trebuie doar sa nu aveti pielea iritata.