Dai jos rapid până la 7 kilograme dacă ții acest regim – Cură ușoară și eficientă (cu chefir și semințe de in)

Intestinele noastre procesează 100 de tone de produse alimentare și 40.000 de L de lichid pe parcursul a 70 de ani. Acest lucru înseamnă că aproximativ 5-7 kilograme de depozite fecale și alte deșeuri toxice se acumulează în stomac și pot contamina sângele și provoca daune ireparabile în organism.

Prin prezența unui număr de semne, corpul nostru ne avertizează de faptul că intestinele noastre sunt încărcate. Printre aceste semne menționăm: creșterea excesivă sau scăderea excesivă în greutate, boli de ficat sau de rinichi, de auz, probleme ale părului, unghiilor, ale pielii, constipație frecventă, diabet, tulburări ale metabolismului și alte boli, de la artrită până la cancer.

Prin clismă se poate curăța doar o mică parte a colonului, cam 40-50 centimetri. În plus de asta, acest tratament de curățare se face cu un echipament special care afectează microflora intestinală, consumă mult timp și este și costisitoare.

Există un mod complet natural pentru a vă curăța colonul și intestinele de depozite fecale, paraziți și mucus. Un mod prin care integritatea microflorei intestinale se menține intactă: consumând 1-3 linguri de făină de semințe de in timp de 3 săptămâni.

Făina de semințe de in poate absorbi și poate elimina toxinele din organism. De asemenea, este capabil și să reducă nivelul de colesterol din sânge și are un efect pozitiv asupra reglării metabolismului lipidelor. Nu în ultimul rând, normalizează rapid greutatea și arde grăsimile.

Această curățare cu chefir și semințe de in este indicată dacă suferiți de:
Greutate corporală excesivă
Tulburări ale metabolismului lipidic
Stări inflamatorii ale tractului respirator superior și/ sau ale tractului gastrointestinal
Infecții, boli ale tractului urinar, pielonefrite
Gastrită, colită, ulcer duodenal sau gastric

Cum se procedează? Pe o perioadă de 3 săptămâni, în loc de micul dejun ar trebui să consumați următorul amestec după planul de mai jos:

Săptămâna 1: 1 lingură de făină de semințe de în și 100 ml de chefir
Săptămâna 2: 2 linguri de făină de semințe de in și 100 ml de chefir
Săptămâna 3: 3 linguri de făină de semințe de in și 150 ml de chefir

Consumați acest amestec în loc de mic dejun și minim 2 l de apă pe zi. Cele mai bune rezultate se obțin dacă se consumă apă cu miere în timpul tratamentului. Amestecul se prepară proaspăt în fiecare dimineață întrucât semințele se pot râncezi dacă se prepară cu mult timp înainte. Notă: această procedură de curățare a intestinului ar trebui să se facă o singură dată pe an.