Pentru Gospodari – 4 trucuri care vor duce la o recoltă continuă de castraveți toata vara

Doriti ca plantele dvs. sa creasca corect si sa produca o multime de legume? Urmati sfaturile noastre de mai jos si veti culege mai multi castraveti anul acesta ca niciodata.

1.Solutie cu paine fermentata: Pentru a face acest lucru aveti nevoie de o galeata de 20 de litri, faramitati 2-3 pani si apoi turnati apa, puneti o farfurie si asezati o greutate peste ea, astfel incat painea sa nu se ridice la suprafata apei. Dupa ce ati terminat, asezati galeata intr-un loc cald si lasati sa fermenteze cel putin o saptamana. Se amesteca lichidul rezultat si se pun 0,5 litri la fiecare tufis o data pe saptamana. Puteti aplica de la inflorire pana la fructe.

2.Solutie din cenusa: Daca frunzele incep sa se ingalbeneasca, este un semn ca nu primesc suficient potasiu. In acest caz, adaugati 2 pahare de cenusa la 1 litru de apa clocotita si lasati sa stea 24 de ore. De asemenea, este excelent impotriva mucegaiului.

3. Solutie din frunze de ceapa: Incepeti incalzirea apei intr-un vas de 10 l si adaugati cel putin 4-5 maini de coji de ceapa, apoi lasati pe foc pana la fierbere. Apoi scoateti-l de pe aragaz si lasati-l sa se raceasca. Pulverizati cu substanta obtinuta plantele.

4. Solutie din lapte: De asemenea, o solutie buna se obtine din amestecarea apei cu lapte degresat. Pulverizati frunzele castravetilor cu o solutie obtinuta din 1 l de apa si 1 l de lapte condensat.