Amestec delicios făcut în casă – Întărește imunitatea, previne și tratează problemele de inimă și stimulează memoria

Combinație de miere, nuci și scorțișoară este considerată un elixir pentru că tratează multe afecțiuni, în special cele care au drept cauză deficiența sistemului imunitar.

Fiecare dintre aceste ingrediente constituie baza de tratament pentru multe probleme de sănătate și aduc beneficii majore organismului. Atunci când sunt combinate, proprietățile lor sporesc și devin imbatabile în lupta cu afecțiunile care ne macină sănătatea și care ne afectează starea de bine.

Pentru acest amestec aveți nevoie de 100 grame miez de nucă, 300 grame de miere și 2 lingurițe se scorțișoară. Miezul măcinat de nucă se amestecă cu mierea și scorțișoara până la omogenizare.

Ce afecțiuni poate trata acest amestec?
Întărește imunitatea– 1 linguriță pe zi, pe o perioadă mai lungă

Previne și tratează bolile de inimă – câte 1 linguriță dimineața pe stomacul gol și seama înainte de culcare (3-4 luni pe an)

Stimulează memoria – 3 lingurițe pe zi: dimineața, la prânz și seara

Tratează inflamațiile vezicii urinare – 2 lingurițe diluate într-un pahar cu apă călduță, câte 1 pahar timp de 7 zile

Tratează artrita – se aplică pe zona afectată și se masează ușor / se consumă în fiecare dimineață pe stomacul gol 1 pahar de apă călduță în care se adaugă 1 lingură din acest amestec

Tratează răceala – 1 lingură din acest amestec se adaugă într-un pahar cu apă călduță și se bea 1 pahar dimineața și 1 pahar seara înainte de culcare

Scade colesterolul – se consumă 4-5 lingurițe pe zi, asociate cu o dietă vegetariană (în cel mult 1 lună colesterolul va reveni la normal)

Tratează ulcerul și gastrita – 1 linguriță dimineața pe stomacul gol timp de 30 de zile

Tratează oboseala – se adaugă 1 lingură într-un pahar cu apă și se bea dimineața și după-amiaza

Tratează acneea – se aplică pe coșuri seara înainte de culcare iar a doua zi se îndepărtează cu apă caldă.