Cel mai bun aliat pentru arderea grăsimii corporale – Cum poți da jos până la 10 kilograme

Apa cu lămâie are multiple beneficii, nu mai este un secret pentru nimeni. Numeroase diete au inclus-o în ritualul zilnic, chiar dacă nu vrei să slăbești, apa cu lămâie îți va da energie și hidratare, dacă o vei consuma imediat după trezire.

Apa cu lămâie are un secret care te poate ajuta cu adevărat să slăbești un număr impresionant de kilograme, fără efort sau foame. Dacă slăbitul este totuși obiectivul tău, trebuie să știi că apa cu lămâie are o schemă care te poate ajuta să dai jos kilograme bune în doar două luni…

Dacă ai probleme cu greutatea, dar nu ai timp sau voința de a merge la sala, dacă dietele nu funcționează, uite cum poți scăpa de 10 kilograme în 60 zile. Această dietă este foarte simplu de ținut. Tot ce trebuie să faci este ca, în fiecare zi, să bei un amestec de suc de lămâie cu apă, înainte de prima masa a zilei.

Cantitatea celor doua lichide variază, conform graficului de mai jos. Reține că, după ce ai făcut acest lucru, nu ai nicio restricție pe tot parcursul zilei, poți mânca orice.

Ziua 1: sucul de la o lămâie cu 2 pahare de apă
Ziua 2: sucul de la o lămâie cu 2 pahare de apă
Ziua 3: sucul de la o lămâie cu 3 pahare de apă
Ziua 4: sucul de la o lămâie cu 3 pahare de apă
Ziua 5: sucul de la 2 lămâi cu 4 pahare de apă

Ziua 6: sucul de la 2 lămâi cu 4 pahare de apă
Ziua 7: pauză
Ziua 8: sucul de la 2 lămâi cu 4 pahare de apă
Ziua 9: sucul de la 2 lămâi cu 4 pahare de apă
Ziua 10: sucul de la o lămâie cu 3 pahare de apă

Ziua 11: sucul de la o lămâie cu 3 pahare de apă
Ziua 12: sucul de la o lămâie cu 2 pahare de apă
Ziua 13: sucul de la o lămâie cu 2 pahare de apă
Ziua 14: pauză

Apa caldă cu lămâie băută pe stomacul gol are proprietăți diuretice puternice și accelerează metabolismul! Asta înseamnă că te scapă de retenția de apă din organism, îți pune metabolismul în funcțiune și îți ajută corpul să se detoxifice. Iar aceste efecte se resimt și pe cântar.

Iată cum te ajută apa caldă cu lămâie să scapi de kilogramele în plus:
Îți detoxifiază pielea și corpul – Apa cu lămâie îți curăță sistemul digestiv de toxinele acumulate peste noapte în corpul tău. Lămâia este un diuretic natural și îți ajută corpul să se detoxifice. Conținutul mare în vitamina C ajută și el la eliminarea impurităților din sânge și contribuie la o pielea mai curată și mai sănătoasă.

Îți alcalinizează corpul – Deși lămâia este un aliment acid, când ajunge în corp devine unul din cele mai puternice alimente cu efect alcalinizator. Conține atât acid citric cât și acid ascorbic, ambele foarte ușor de metabolizat, care favorizează absorbția mineralelor în sânge.

Stimulează digestia – lămâia este un tonic digestiv. Îți ajută stomacul la digestie și stimulează întreg tractul gastrointestinal și chiar are un impact pozitiv asupra bacteriei Helicobacter pylori. Dacă bei o apă plată cu lămâie în fiecare dimineață, te vei simți mai energic, vei scăpa de constipație și de toate neplăcerile care vin la pachet cu problemele digestive.