Merită încercat – Am slăbit 10 kg în 2 săptămâni cu această rețetă ciudată cu lămâie – Rețeta

Fructele sunt excelente pentru orice dieta de slabit, in special citricele proaspete. Dieta cu limonada nu este ceva nou, fiind utilizata de vreo 50 de ani incoace. Desi uneori greu de

dus la capat, dieta pentru slabit cu limonada asigura totusi corpului o cantitate mare de vitamine pe toata durata curei si arde foarte eficient surplusul de grasime.

Cura cu suc de lamaie presupune pur si simplu consumul zilnic de lamaie stoarsa amestecata cu diferite cantitati de apa inainte de fiecare masa a zilei. In rest, alimentatia trebuie sa fie una normala, dar ideal alcatuita din alimente sanatoase in stare cat mai proaspata. Iata cum arata un plan tipic pentru 2 saptamani:

Ziua 1: Sucul unei lamai amestecat cu 1 cana de apa plata

Ziua 2: Sucul a 2 lamai amestecat cu 2 cani de apa plata

Ziua 3: Sucul a 3 lamai amestecat cu 3 cani de apa plata

Ziua 4: Sucul a 4 lamai amestecat cu 4 cani de apa plata

Ziua 5: Sucul a 5 lamai amestecat cu 5 cani de apa plata

Ziua 6: Sucul a 6 lamai amestecat cu 6 cani de apa plata

Ziua 7: Sucul a 3 lamai amestecat cu 10 cani de apa plata (poti adauga si o lingurita de miere si bea lichidul in mai multe reprize pe parcursul zilei)

Ziua 8: Sucul a 6 lamai amestecat cu 6 cani de apa plata

Ziua 9: Sucul a 5 lamai amestecat cu 5 cani de apa plata

Ziua 10: Sucul a 4 lamai amestecat cu 4 cani de apa plata

Ziua 11: Sucul a 3 lamai amestecat cu 3 cani de apa plata

Ziua 12: Sucul a 2 lamai amestecat cu 2 cani de apa plata

Ziua 13: Sucul unei lamai amestecat cu 1 cana de apa plata

Ziua 14: Sucul a 3 lamai amestecat cu 10 cani de apa plata (poti adauga si o lingurita de miere si bea lichidul in mai multe reprize pe parcursul zilei)

Cel mai indicat ar fi sa consumi toata cantitatea de limonada odata. Daca intampini dificultati, insa, si cu siguranta se va intampla asta cand cresti cantitatea de apa, poti bea lichidul si in mai multe reprize de-a lungul zilei. Totusi, ai grija sa nu sari peste portia de limonada dinainte de masa, preferabil cam cu o ora inainte!

In mod evident, cura nu este recomandata persoanelor cu probleme gastrointestinale sau alte sensibilitati la stomac. Daca o duci pana la capat, insa, rezultatele cu privire la slabit sunt grozave, sau cel putin asa sustin persoanele care au incercat-o.