Am scăpat de durerile de dinți combinând două ingrediente! Cum se folosesc

Cosmarul absolut: daca dintii sau radacina dintilor sunt bolnave, urmarea consta intr-o durere cumplita. Si de parca acest lucru nu ar fi indeajuns, deseori durerea e insotita si de

mai mult ghinion: fie ca vine weekendul si aveai ceva planuit, ori timpul de asteptare pentru tratamentul dentar este mult prea mare.

Motivele durerii subite de dinti sunt variate. Cauzele pot fi:

– Carii netratate

– Dinti rupti

– Placa bacteriana

– Gingivita… etc

Daca ai o durere de dinti, nu te simti descumpanit. In caz de urgenta, exista un remediu temporar, care sa iti aline durerea acasa.

Masura urmatoare nu trebuie sa inlocuiasca vizita la medicul dentist, insa va face durerea suportabila pana sa primesti ajutor profesionist, asta fara medicamente chimice.

Vei avea nevoie de:

1/2 lingurita de pudra de cuisoare

1/2 lingurita de ulei de cocos

Cum sa aplici metoda: Pudra de cuisoare contine eugenol, care alina durerea in mod eficient. Uleiul de cocos are proprietati antimicrobiene, actionand ca antiinflamator. Amesteca aceste doua ingrediente intr-un castron, pana cand se formeaza o pasta. Folosind o pipeta sau o perie mica, aplica pasta pe zona dureroasa. Pentru rezultate mai bune, repeta tratamentul de 3 ori pe zi.

Daca te confrunti cu durerea de dinti si nu poti ajunge imediat la dentist, trebuie sa stii ca acest tratament a functionat in multe cazuri. Iar datorita faptului ca e complet natural, nu ai nimic de pierdut! In caz de urgenta, nu strica niciodata sa ai aceste ingrediente la indemana.