Cum slăbești până la 4 kilograme în doar 7 zile, natural: Ai nevoie de miere, scorțișoară și lămâie

Procesul de pierdere în greutate poate fi destul de dificil pentru mulți dintre noi, deoarece necesită o dietă strictă, un consum mare de apă și exerciții fizice regulate.

Greutatea corporală este determinată de cantitatea de energie pe care o luăm ca hrană și de cantitatea de energie pe care o utilizăm în activitățile zilelor noastre. Această energie este măsurată în calorii.

De ce nu dispare grăsimea
Prin urmare, dacă nu reușiți să slăbiți, explicația ar putea fi că tindeți să consumați aceeași cantitate de calorii pe care le ardeți zilnic.

Aceasta înseamnă că ar trebui să reduceți consumul de calorii și să faceți mai multă mișcare fizică.

Pentru a reuși să slăbiți este nevoie de anumite schimbări ale stilului de viață. În plus, există o grămadă de băuturi naturale care pot accelera procesul și pot ajuta la pierderea în greutate. Am ales să vă prezentăm una dintre cele mai puternice rețete de slăbit.

Dacă doriți să pierdeți în greutate, dar până acum nu ați avut parte de niciun rezultat bun, încercați această băutură – amestecați miere, lămâie și scorțișoară.

Această combinație puternică va stimula digestia, va susține procesul de scădere în greutate și va elimina toxinele din organism.

Acest lucru se datorează în mare măsură pectinei prezente în lămâi, care prelungește senzația de sațietate și menține pofta de mâncare sub control.

În afară de aceasta, amestecul de lămâie, miere și apă creează un mediu alcalin în stomac, care ajută la o eliminare mai bună a grăsimilor acumulate.

Scorțișoara, pe de altă parte, îmbunătățește digestia și ajută la reglarea producției de insulină și a descompunerii carbohidraților.

În plus, îmbunătățește absorbția nutrienților din alimentele pe care le consumați, menținând sub control pofta de mâncare și greutatea. Mierea este o alegere excelentă pentru acest remediu, datorită faptului că este bogată în vitamine și minerale esențiale.

Ingrediente
1 pahar de apă caldă
1 lingură de miere organică
1 linguriță de pudră de scorțișoară proaspată
Suc de la 1 jumatate de lămâie
Mod de preparare
Puneți pudra de scorțișoară într-un pahar și adăugați sucul de miere și de lămâie. Se amestecă bine pentru a obține o pastă, se va adăuga apoi și apa caldă. Amestecați bine. Ar trebui să o consumați o dată pe zi pe stomacul gol.

Nu utilizați acest remediu în loc de medicamentele prescrise pentru tratarea unor anumite probleme de sănătate!