De Salvat – Băutura cu sfeclă, morcov, țelină – creșterea energiei, reducerea riscului de răceală și îmbunătățește calitatea somnului

Acest remediu este eficient doar pentru pacienții care au fost diagnosticați recent cu cancer. Dacă suferi de cancer în stadiu avansat nu folosi acest remediu.

Rudolf Breuss a fost un medic austriac care a căutat toată viața un remediu natural pentru cancer. Într-un final, acesta a reușit să creeze o dietă de 42 de zile, care poate ucide celulele canceroase în curs de dezvoltare. Din 1980, de când medicul austriac a făcut publică dieta, peste 45.000 de pacienți s-au vindecat de cancer.

Dieta Breuss se bazează pe ceaiuri, legume și ierburi consumate sub formă lichidă. Deoarece celulele canceroase au un metabolism diferit de celulele normale, dieta Breuss a fost concepută pentru a duce la înfometarea celulele canceroase. Din fericire, această dietă nu este dăunătoare pentru celulele normale. Persoanele sănătoase au încercat, de asemenea, dieta și au raportat efecte pozitive semnificative inclusiv: creșterea energiei, reducerea riscului de gripă și răceală, îmbunătățirea calității somnului.

Cei care vor să țină dieta Breuss nu trebuie să consume alimente solide timp de 42 de zile. În schimb, trebuie să consume sucuri din fructe și legume. De asemenea, trebuie să folosească doar legume cultivate organic care nu conțin substanțe chimice.

Rețeta pentru suc de legume: Ai nevoie de următoarele ingrediente:
300 gr sfeclă roșie
100 gr morcovi,
100 gr țelină
70 gr cartofi
30 gr ridiche

Mod de preparare:
Stoarcem toate legumele printr-un storcător de fructe, apoi strecurăm sucul printr-o cârpă din in. Potrivit lui Breuss, se poate consuma până la 500 ml de suc pentru a satisface foamea. Celulele canceroase se hrănesc numai cu alimente solide, deci, dacă bei doar suc de legume și ceaiuri din plante timp de 42 de zile, celulele canceroase mor.

Beneficiile ingredientelor: Sfecla
De secole, europenii au folosit sfecla pentru a trata cancerul. Leguma oferă organismului nutrienți și oxigen care ajută la combaterea bolilor. Sfecla combate și tumorile prin eliminarea toxinelor cancerigene din ficat, rinichi și sistemul limfatic.

Morcov
Cercetătorii au descoperit că morcovul conține compuși care combat tumorile, cunoscuți sub numele de poliacetilene. Poliacetilenele reduc creșterea tumorilor.

Alte studii au descoperit că morcovii conțin un alt compus ce ajută la combaterea cancerului, cunoscut sub numele de falcarinol, care a redus dimensiunea tumorilor cu o treime la șobolani.

Țelina
Studiile au descoperit că țelina are efect anticancer. Poliacetilenele găsite în țelină luptă împotriva diferitelor tipuri de cancer.

Cartof
Studiile au arătat că această legumă suprimă reproducerea celulelor canceroase. De asemenea, cauzează moartea celulelor.

Ridiche
Ridichea detoxifică organismul și îi oferă o cantitate mare de vitamina C și antociani. Vitamina C ucide celulele canceroase, în timp ce antocianii au efecte antioxidante și luptă împotriva radicalilor liberi.