De Salvat pentru Gospodinele noastre – Tort fără Coacere, delicios și rapid de făcut – Tort cu Biscuiți

Rețetele rapide și ușoare sunt foarte căutate în situațiile în care timpul este limitat sau insuficient. În ceea ce privește deserturile, un tort „No Bake” este cea mai bună modalitate de an impresiona invitații fără a petrece ore întregi în bucătărie pentru a face ceva. Acest tort delicios se pregătește în câteva pași simpli și nu necesită coacere. Să descoperim împreună modalitățile de a crea acest desert minunat!

Ingrediente: 400 de grame de biscuiți tip Maria sau biscuiti digestivi / 500 ml de lapte / 200 de grame de zahăr / 2 lingurițe de esență de vanilie / 200 de grame de unt la temperatura camerei / 2 linguri de cacao (opțional) / Decoruri după preferință (fulgi de ciocolată, nuci, fructe etc.)

Preparare: 1: Într-un bol mare, turnați laptele și adăugați zahărul și esența de vanilie. Amestecați bine până când zahărul se dizolvă complet. 2: Adăugați untul la temperatura camerei și amestecați până obțineți o consistență netedă și cremoasă. 3: Dacă doriți o variantă cu ciocolată, adăugați cacao și amestecați până se încorporează complet.

4: Într-o formă sau vas adecvat pentru refrigerare, începeți asamblarea tortului. Plasați un strat de biscuiți în fundul vasului, acoperind întreaga suprafață.

5: Turnați un strat din amestecul de lapte și unt peste biscuiți, acoperindu-i complet. Repetați procesul alternând straturile de biscuiți cu amestecul până când folosiți toate ingredientele.

6: Finalizați tortul cu un strat de amestec și decorați partea de sus cu toppingurile preferate, cum ar fi fulgi de ciocolată, nuci sau fructe proaspete. Acoperă tortul cu folie de plastic sau un capac și lasă-l să se odihnească în frigider pentru cel puțin 4 ore, sau preferabil peste noapte, pentru a permite biscuiților să se înmoaie și să se formeze o textură perfectă.