Laptele de capră distruge cea mai temută problemă în doar 90 de zile – Leac mănăstiresc

Cei mai longevivi oameni de pe planetă trăiesc în Munții Caucaz și asta pentru că din alimentația lor de zi cu zi nu lipsește laptele de capră. Aceasta are rolul de a întări imunitatea și de a echilibra toți factorii fizici și psihici de care organismul nostru are nevoie.

Cura cu lapte crud de capră – Beneficii
fortifică plămânii
tratează și vindecă afecțiunile cardiovasculare
tratează și vindecă afecțiunile intestinale
Cancerele în faze incipiente pot fi stopate după un tratament de 90 de zile cu lapte de capră iar laptele pe care îl dau caprele roșii este cel mai sănătos și se consumă crud.

Laptele de capră nefiert și consumat cât mai repede după mulgere fortifică organismul și întărește imunitatea naturală în TBC, anemii, afecțiuni paratiroidiene, dezechilibre hormonale, cancere în forme incipiente, convalescențe majore sau atrofii musculare.

Ajută organismul prin înlăturarea slăbiciunii și redă vigoarea. Chiar și persoanelor care se consideră perfect sănătoase li se recomandă un consum minim de 200 ml de lapte de capră crud pe zi, întrucât stabilizează imunitatea specifică fiecărei vârste.

Laptele de capră este preferat celorlalte tipuri de lapte deoarece conține acid organis foarte puternic care, s-a demonstrat, oprește evoluția cancerului aflat în stadiu incipient. Cura cu lapte de capră se poate face și în reprize scurte de 5-10 zile dacă este consumat pentru energizarea și mineralizarea organismului predispus la anumite boli.

Cantitatea zilnică recomandată este: 250 ml dimineața și 250 ml seara, la 15 minute după masă. În ceea ce privește tratamentul bolnavilor de cancer, laptele de capră se bea timp de 90 de zile după cum urmează: 200 ml cu 15 minute înaintea micului dejun, 200 ml cu 30 de minute înainte de prânz și 200 ml cu 15 minute înainte de cină. În cazul în care este administrat copiilor, se va dilua cu ceai de mușețel în proporție de 30%.

Același procedeu se va folosi și în cazul adulților care au afecțiuni cronic ale colecistului sau ficatului, însă doar în prima săptămână de tratament. În cazul oricărei forme de administrare, în fiecare zi a curei se vor lua, de asemenea, 2 lingurițe de miere de salcâm: una la ora 10 dimineața și alta la ora 16 dupămasa.