Merită încercat – Planta care poate vindeca probleme greu de tratat – Mărul Lupului

Planta se gaseste la unele plafare si magazine naturiste, si va recomandam sa urmati cu scrupulozitate instructiunile de folosire ce o insotesc, pentru a nu va pune in pericol, pentru ca vorbim despre o planta ce poate sa fie toxica pentru organism.

Din farmacia naturii
Inainte de a va prezenta mai multe informatii trebuie sa va specificam faptul ca tratamentele interne realizate cu marul lupului se realizeaza doar la indicatia si strict sub supravegherea medicului specialist, deoarece aceasta planta este toxica.

Conform specialistilor in domeniu, planta marul lupului reprezinta unremediu foarte bun pentru tumori benigne si maligne. Deasemenea se foloseste cu succes si in tratarea ranilor survenite in timpul operatiilor care nu reusesc sa se mai cicatrizeze.

Cancer bucal
Pentru cancerul bucal specialistii recomanda consumul a 2 cani de ceai pe zi. Infuzia se va realiza combinat din urmatoarele ingrediente:

• 1g mărul lupului
• 1 linguriță de rădăcina de tătăneasă
• 1 linguriță de coada șoricelului

Dupa 2 saptamani de tratament se recomanda sa faceti pauza urmand sa realizati timp de inca 2 saptamani gargara cu macerat din tataneasa. Puneti 2 lingurite de macerat de tataneasa la o cana de apa si efectuati clatiri si gargara cu aceasta. Important este sa nu inghititi compozitia.

Unii medici naturisti recomanda deasemenea ca pe timpul acestui tratament sa se realizeze si clisme cu marul lupului pentru o eficienta mai mare si rezultate mai bune. Va vom prezenta mai jos si cum se realizeaza aceste clisme.

Cancer laringian sau esofagian
In cazul acestor tipuri de afectiuni se recomanda consumul a cate o cana de infuzie in genul celei prezentate mai sus, combinata cu realizarea de clisme cu marul lupului din 3 in 3 zile.

Cancer de colon
Daca nu sunteti inca operat, puteti realiza clisme cu marul lupului, insa daca sunteti deja operat, atunci clismele sunt interzise putand realiza doar cataplasme cu aceasta planta in zona inferioara a abdomenului.
Cataplasmele cu marul lupului se realizeaza prin fierberea a unei cani de apa si 2 lingurite de planta uscata, se lasa la racit si apoi se toarna cate putin peste o bucata de tifon pana se umezeste bine cu solutia, iar apoi se aseaza pe zona inferioara a abdomenului, in acest caz, sau in alte cazuri se aplica pe ranile purulente.

Cancer de piele
Pentru cancerul de piele clisma pe baza de cucurbetica este foarte benefica, mai ales daca se combina cu un tratament local, insemnand aplicarea unei creme din tataneasa si marul lupului direct pe zonele afectate.

Cancer uterin
Pentru aceasta afectiune specialistii recomanda ca solutie, irigarea vaginala cu infuzie de marul lupului, o data pe zi (dimineata), pe o perioada de maxim 30 de zile, dupa care se recomanda o pauza de circa 2-3 saptamani. Pe langa aceste irigatii se va mai administra intern cate 0,3 grame de spanz pe zi.

ATENTIE! Deoarece tratamentul acestor tipuri de afectiuni necesita o perioada mai indelungata de actionare, este RECOMANDAT ca aceste tratamente sa se realizeze sub stricta indrumare a unui medic specialist, pentru a evita intoxicatii accidentale sau reactii adverse ale organismului!

Cum se face clisma cu mărul lupului

• 2 lingurițe de mărul lupului, aprox. 10g
• 2 lingurițe de seminte de in

Dupa ce am preparat solutia ne vom asigura ca aceasta sa fie calduta pentru a nu fi incomoda in momentul realizarii clismei. Daca nu ati mai facut niciodata clisma va recomandam sa cereti ajutorul unei persoane mai experimentate in acest domeniu. Cel mai recomandat moment al zilei pentru a face clisma este dimineata inainte de micul dejun.