Merită încercat – Terapie de 3 zile cu frunze de dafin

Din cele mai vechi timpuri, dafinul este considerat unul dintre cele mai eficiente leacuri împotriva durerilor în articulații.

Depozitele toxice de sare, formate pe oase și pe încheieturi, sunt responsabile de limitarea razei de mișcare și de inflamațiile dureroase (artrită, reumatism etc.) iar una dintre modalitățile de a evita aceste boli este curățarea regulată a oaselor și încheieturilor.

Terapie de 3 zile cu frunze de dafin:

Ziua 1: Se rup 5 g de frunze de dafin și se pun în 300 ml de apă fiartă. Se lasă să fiarbă la foc mic 5 minute după care se transferă într-un termos și se pune deoparte pentru 5 ore.

Ulterior, se strecoară și se bea cu înghițituri mici la fiecare 15-20 de minute pe o perioadă de 12 ore. Nu se bea întregul extract odată pentru că poate cauza hemoragie.

Ziua 2 și ziua 3: Se continuă ca în prima zi. Este o terapie în două etape, într-un interval de 7 zile și trebuie folosită doar o dată pe an.

În timpul acestui tratament, urina poate căpăta orice culoare, de la verde spre roșu deschis iar acest lucru se întâmplă pentru că sărurile și nisipul se elimină. În timpul acestui tratament, nu se consumă brânză, urdă, ouă sau carne.