Te scapă de dureri articulare, lombare sau cervicale – O linguriță de orez pe zi – Cum se consumă

Toxinele se „instalează” imediat în organismul nostru și atacă articulațiile în primul rând. Există mai multe metode prin care putem să ne curățăm organismul pentru a scăpa de durerile articulare. Iată unul dintre cele mai eficiente…

Ingrediente: Iei atâtea lingurițe de orez câți ani ai împărțit la 2: de exemplu dacă ai 40 de ani, ai nevoie de 20 de lingurite. Se pune orezul în borcan, se stoarce o lămâie peste el, se umple borcanul cu apă, se închide și se pune în frigider până a doua zi.

Dimineața se consumă o linguriță din acest orez pe stomacul gol, de preferat înainte de 8:30. Se bea un pahar de apă călduță imediat după ce ai înghițit orezul. Se repetă procedura până când se termină remediul.

Secretul constă în combinația dintre orez, apă și zeamă de lămâie. Dacă este pregătit în acest mod, remediul face ca orezul să se digere în intestin, nu în stomac, acționând asemeni unui burete.

În acest fel, intestinele, vasele de sânge și alte părți ale corpului sunt curățate de toxine. Această rețetă normalizează metabolismul și te poate ajuta și să slăbești. Există o singură condiție: după ce consumi orezul nu trebuie să mănânci nimic timp de 3 ore.

Durerile articulare, lombare și cervicale vor dispărea, iar efectul remediul este gradual, nu pe moment. După două săptămâni vei vedea cum este să ai un organism curat. Toxinele vor fi eliminate prin urină și fecale. Culoarea acestora va fi diferită, însă nu trebuie să te sperie acest lucru. Trebuie să consumi cel puțin 2 l de apă în fiecare zi și poți să adaugi și ceai verde!