Crema Tinereții Veșnice – Strânge contururile feței și netezește ridurile, chiar și cele adânci

Gelatina, datorită efectului de strângere, este folosită în măștile „mecanice”. Aceste măști aderă bine pe piele și, când se usucă, se micșorează în volum. Folosite împreună cu măști nutritive, numărul ridurilor va scădea și pielea feței va deveni mai netedă.

Gelatina are un efect pozitiv asupra metabolismului proteinelor și aminoacizilor pielii, netezește ridurile mici, îmbunătățește circulația sângelui, albește și catifelează pielea.

Este un produs care curăță, tonifică și hrănește pielea. Acțiunea acestei creme este asemănătoare cu acțiunea măștilor „mecanice” folosite la saloanele de înfrumusețare.

Ingrediente necesare, mod de preparare, mod de aplicare
100 ml apă
3 linguri miere
1 linguriță gelatină
Jumătate cană glicerină
1 g (1 vârf de cuțit) acid salicilic

Puneți toate ingredientele într-un vas. Puneți pe baie de aburi și amestecați până la omogenizare.

Lăsați amestecul să se răcească, amestecând continuu, până obțineți o cremă gelatinoasă. Cantitatea obținută este suficientă pentru 1 lună de utilizare. A se păstra la frigider.

Înainte de fiecare utilizare, luați din recipient doar cantitatea pe care o veți folosi și încălziți-o un pic înainte de a o aplica pe piele.

Aplicați crema zilnic, cu 2 ore înainte de culcare și lăsați-o să acționeze timp de 20 de minute. Cu o cârpă umedă, îndepărtați crema care nu a fost absorbită de piele după care aplicați o cremă hidratantă pe față.